OM HITIO GYM

HITIO Gym grundades i Norge 1998 av entreprenörerna Per Christian Pedersen och Fredrik Bjertnaes.  

REGISTRERA DIG IDAG

BLI FRANCHISETAGARE

HITIO GYM´s unika format med inriktning på familjefokuserad hälsa och friskvård utgör ett idealiskt koncept för den som vill starta eget. Vi erbjuder en beprövad verksamhetsmodell som ger den finansiella trygghet och balans mellan arbete och fritid som många av oss eftersträvar.

Vi på HITIO GYM kan erbjuda möjlighet i hela Europa för franchisetagare som vill bedriva övergripande verksamheter och enskilda anläggningar som vill bygga en gemenskapsupplevelse och som tror på vår mission och våra värderingar.

© 2021 HITIO Gym, All Rights Reserved. 

EUROPAS MEST SPÄNNANDE TRÄNINGSFRANCHISE ÄR HÄR!

Genom att kombinera traditionell gymträning med kampsport erbjuder HITIO Gym något verkligt unikt inom fitnessbranschen.

REGISTRERA DIG IDAG

Flera nya anläggningar har redan bekräftats i Storbritannien, Portugal och Sverige. Tillfället har aldrig varit mer rätt för att ansluta sig till HITIO Gyms franchiseprogram!  

Det som en gång började som små taekwondocenter har utvecklats till ett kombinerat gym- och kampsportskoncept som på 20 år har växt till en av Norges största fitnesskedjor med 32 klubbar nationellt.  

Föräldrar kan träna på samma tid och plats som sina barn och medlemmar kan ta med sig vänner, familj eller kolleger eller träna enskilt. Välj mellan att träna i gymmet eller få lektioner i kampsport - eller varför inte bådadera?

Kampsporter utvecklar fokus, koncentration, disciplin och självförtroende. HITIO GYM införlivar kampsportsfilosofins bästa delar med gymmiljön.

#HITIOGYMTAKEOVER

REGISTRERA DIG IDAG

ENSKILD ANLÄGGNING

Du kan bilda ditt eget aktiebolag och generera det startkapital som krävs för att öppna en HITIO GYM-franchiseverksamhet.

STÖD TILL FRANCHISETAGARE MED ENSKILD ANLÄGGNING

HELTÄCKANDE UTBILDNINGSPROGRAM

Du kommer att bege dig till Norge för ett heltäckande utbildningsprogram där du steg för steg får lära dig hur man driver en framgångsrik träningsanläggning.

30 ÅRS ERFARENHET STÅR TILL DITT FÖRFOGANDE

Omedelbar åtkomst till webbseminarier och nätbaserade resurser samt fortlöpande stöd från våra centralteam inklusive två verksamhetsbedömningar per år.

OMFATTANDE HJÄLP MED ATT HITTA LÄMPLIG VERKSAMHETSPLATS

Vi på HITIO GYM hjälper dig att identifiera potentiella anläggningar baserat på ett utförligt dataunderlag och insikter i din målregion.

MARKNADSFÖRINGS-TILLGÅNGAR

Du får tillgång till kompletta paketlösningar till stöd för marknadsföringen av ditt gym och åtkomst till alla våra resurser som kan regions- och landsanpassas.

Varmt välkommen att höra av dig till oss på [email protected] om du är intresserad av 
HITIO GYM´s franchiseprogram. 

REGISTRERA DIG IDAG